Digital Markedsføring

Vi bistår små og mellomstore bedrifter med digital markedsføring. Digital markedsføring definerer vi som synlighet på internett. Vi kan legge opp en strategi for dine kanaler, publisere, og ta oss av annonsering.


INNEN DIGITAL MARKEDSFØRING TILBYR VI: 

 • Opprettelse av en ny side, eller oppgradering av profil
 • Annonsering på Facebook, LinkedIn og Instagram
 • Innholdsplanlegging og publiseringsavtaler
 • Utvikling av innhold
 • Analyse og resultatrapport

SLIK JOBBER VI MED DIGITAL MARKEDSFØRING:

 • Sammen blir vi enige om hvilke kanaler som passer for dere, og konkretiserer mål og målgrupper.
 • Dersom dere har en bruker eller profil allerede tar vi tak i den - hvis ikke setter vi opp profil på vegne av dere. 
 • Vi lager en publiseringsplan for de ulike kanalene.
 • Skal vi drifte kanalene deres følger vi opp planen: Vi publiserer innholdet til avtalt tid, og annonserer med avtalt budsjett. 
 • Dere får resultatrapport hver måned sammen med en vurdering av innholdet som har blitt publisert og annonsert.
 • Vi har fokus på målbar aktivitet der resutatene styrer videre plan. Vi jobber kontinuerlig med å teste og optimalisere aktivitetene slik at du får mest igjen for pengene som investeres.

SOSIALE MEDIER

Sosiale medier har revolusjonert måten vi kommuniserer på. De aller fleste bedrifter vil treffe sine kunder gjennom sosiale medier - enten i en profesjonell eller en personlig setting. For å lykkes med salg i sosiale medier må det ligge en strategi bak arbeidet, og jobben som legges ned må analyseres og revideres.

LINKEDIN

Annonsering på LinkedIn gir deg muligheten til å kommunisere mot utvalgte bransjer, finne den rette kandidaten til en ledig stilling eller generelt øke synligheten til din bedrift i næringslivet. LinkedIn tilbyr flere ulike annonseformater til ulike formål.


INSTAGRAM

Instagram gir deg de samme målrettingsmulighetene som Facebook, som gjør at du kan målrette deg mot din målgruppe. På Instagram kan du både annonsere i feeden og i Instagram stories.

FACEBOOK

I dag har 3,5 millioner nordmenn en Facebook-profil, og Facebook er for de fleste en god og kostnadseffektiv kanal for å nå ut til målgruppen. Med gode målrettingsfunksjoner gir Facebook mulighet til å identifisere målgruppe basert på alder, kjønn, geografi, interesser og andre segmenteringskriterier.

GOOGLE ADS

Med google ads kan du betaler for å være synlig når noen søker etter et produkt eller en tjeneste som din. Google Ads er et fleksibelt annonseverktøy som lar deg benytte ulike annonseformat og mårette deg mot kundene dine med et fleksibelt budsjett, som du kan justere fra måned til måned. 


HVORDAN JOBBER VI MED GOOGLE ADS?

 1. Sammen definerer vi hvilke mål du ønsker å nå med Ads.
 2. Vi gjennomfører en søkeordsanalyse for å kartlegge hvilke søkeord som er relevante å være synlig på.
 3. Vi bygger opp Google Ads kontoen din bla. basert på resultatene i søkeordsanalysen.
 4. Vi vedlikeholder kontoen og optimaliserer annonsene slik at du får mest igjen for pengene dine – hver måned.


GOOGLE ANALYTICS

Google Analytics er et godt analyseverktøy som gir innsikt og data som kan brukes til å ta bedre beslutninger. Finn ut hva brukerne gjør på nettsiden din, hvilke sider de kommer fra og se om markedsaktivitetene dine fører til ønskede handlinger. Vi bruker Analytics aktivt for å følge opp aktivitetene vi gjennomfører or deg, for å sikre at vi leverer gode resultater.

Vi hjelper deg blant annet i disse programmene: