NETSPIRE DIGITALBYRÅ
Netspire er et fullstendig digitalbyrå som fokuserer på rimelige nettsider og digitale løsninger som spiller på lag med deg og dine kunder! Vi er fleksible, strukturerte og løsningsorienterte.
Hva er et digitalbyrå?
Et digitalbyrå leverer tjenester som skal bidra til å skape digital synlighet for kunden. Digital synlighet kan skapes gjennom innholdsproduksjon, søkemotoroptimalisering (SEO), strategi og webutvikling.
Historien om Netspire.
…starter høsten 2019. Monica slutter i jobben som Brand Manager i L'oréal for å ta over faren Jan Erik sin bedrift, og satse på drømmen om å starte for seg selv. Det vil si, helt alene er hun ikke, for med bedriften overtar hun også lederansvaret for 4 dyktige medarbeidere i Polen. Noen av dem har faktisk jobbet i bedriften siden 1996! Men den delen tilhører den lange historien, og vi lovet deg den korte historien her.

2. januar 2020, den første dagen i året man kan opprette et selskap, stifter Monica Netspire. Netspire skal skape bærekraftige og nyskapende bedrifter gjennom digitalisering og innovasjon.  Siden det har Netspire fått flere nye ansatte, og flyttet inn i et hyggelig loftslokale i Nittedal. Herfra bidrar Netspire med digitale løsninger til små og mellomstore bedrifter.