Nettside og Nettbutikk

Nettsider ligger i vår kjernekompetanse. Vi har lang erfaring med å bygge nettsider - faktisk startet vi i 1996. Vi lager fleksible og effektive nettsteder som gjør at små og mellomstore bedrifter får et konkurransefortrinn. 


Vår filosofi er å lytte til kundene våre, og tilby skredderlagede løsninger tilpasset behov og preferanser. Våre løsninger alltid et visuelt og brukervennlig utseende.

NETTSIDE TIL STARTUPS OG SMÅ BEDRIFTER

 

90% starter å søke etter leverandør på nettet. En profesjonell og lett søkbar nettside er ofte avgjørende for at kunden kontakter akkurat din bedrift. Nesten alle bedrifter trenger en nettside. 

Vi vet at webutvikling ofte er dyrt, komplekst og uoversiktlig. Derfor har vi laget en tjeneste som er billig og profesjonell, slik at alle kan starte med en enkel nettside, og bygge videre i takt med at virksomheten vokser. 

NETTSIDE STARTPAKKE
  • Profesjonell nettside med 5 undersider. Prisen inkluderer eget design på forsiden, og standarddesign på alle undersider. Trenger du flere undersider er det enkelt å legge til. 
  • Nettsiden utformes av et team bestående av prosjektleder, designer og tekstforfatter.
  • Websiden tilpasser seg alle skjermtyper – pc, nettbrett og mobil. Siden er optimalisert for å rangere høyt i søk, og den tilfredsstiller de høye krav til sikkerhet.
  • Nettsiden er sikret med kryptert forbindelse (SSL).
  • Vi setter opp Google analytics, slik at du enkelt kan følge med på trafikk- og besøkstall til siden.
  • Proaktiv support og oppfølging.

    PRIS: 4990,- + 4290,- PER ÅR
Vi jobber blant annet i disse programmene: