Hils på Netspires nye intern

Netspire-interaksjonsdesigner.png
Publisert på
  • Del:
Hils på Jorun, interaksjonsdesign-student og intern i Netspire.

Jorun er i gang med siste semester av sin bachelorgrad, og leste om Netspire da hun var på utkikk etter praksisplass. Til vanlig studerer hun på Gjøvik, men at hun kontaktet en Nittedals-bedrift er ikke helt tilfeldig - Jorun er nemlig selv fra Nittedal. Vi er så heldige å ha Jorun på laget gjennom hele hennes praksisperiode!

“Mitt hovedfokus er brukervennlighet, og det å forstå brukerens behov og ønsker. Fra studiet tar jeg blant annet med meg en rekke gode metoder for å finne både problemer og løsninger, noe jeg får bruk for i arbeidslivet. Studiet legger også til rette for kreativitet, og gir meg dermed et godt utgangspunkt for å designe kreative og brukervennlige løsninger”