Hopp til hovedinnhold

Bli bedre kjent med oss

Publisert
Tre ansatte sitter i en sofa og diskuterer.
Trenger din bedrift hjelp med ny nettside, tekstforfatting eller strategisk rådgivning? Eller har bedriften kanskje bruk for en fleksibel og kunnskapsrik ekstern markedsavdeling? Her er et raskt innblikk i hvem vi er og hva vi kan hjelpe deg med.

Monica Torp Olufsen

Daglig leder og strategisk rådgiver i Netspire. Monica har en MSc. i Strategisk markedsføringsledelse fra BI, og har bakgrunn fra PR og Brand Management i L’Orèal.
Portrett av Monica Torp Olufsen
“Jeg trives best når jeg bidrar til at kundene våre vokser gjennom merkevarebygging i digitale flater. Det handler om å utvikle sterke merkevarer. En god merkevareplattform, med en sterk identitet, i kombinasjon med innhold og teknologi er et sterkt konkurransefortrinn i alle bransjer.”

Jorun Skålnes

Interaksjonsdesigner i Netspire. Jorun har en bachelor i interaksjonsdesign fra NTNU i Gjøvik.
Portrett av Jorun Skålnes
“Mitt hovedfokus er å designe nettsider som er brukervennlige og universelt utformet, slik at brukere enkelt finner frem til informasjonen de leter etter. I tillegg er jeg opptatt av at designet på nettsiden skal skape verdi for bedrifteneHer ligger nøkkelen i å tydeliggjøre hvem de er og hva de gjør, gjennom deres visuelle identitet og god løsningsarkitektur”.

Julie Marie Jappée

Tekstforfatter i Netspire. Julie Marie har master i markedsføring med utdanning fra BI, Nanyang Technological University og Høyskolen Kristiania.
Portrett av Julie Marie Jappée
"Jeg møter stadig bedrifter med verdifull kunnskap og erfaring som gjør dem attraktive for eksisterende og potensielle kunder. Min jobb er å sørge for at dette kommuniseres på best mulig måte. Jeg hjelper gjerne bedriften din med tekstforfatting"

Ønsker du mer informasjon?

Har du et spennende prosjekt du ønsker å diskutere med oss? Ta kontakt med oss, så kan vi sette opp et møte.
En ansatt presenterer arbeid som er blitt gjort for en kunde for to ansatte som sitter ved et bord.