Hopp til hovedinnhold

Julehilsen fra oss i Netspire

Publisert
Ansatte sitter i en sofagruppe og prater.

Det har vært et travelt år! Det er såvidt vi rekker å stikke hodet innom for å si god juul. Neida. Det rekker vi!

Året fortjener en oppsummering! I år har det skjedd så mye spennende hos oss. For til tross for et år preget av uro og usikkerhet i verden, har 2023 vært et helt supert år for Netspire. 2023 er det tredje driftsåret, og også det året vi virkelig har forstått hvem vi er og hvor vi skal. Vårt ambisiøse mål er gjøre internett bedre for mennesker - gjennom å lage brukervennlige løsninger som kan brukes av alle, enkelt og greit.

Vi har fått prøve oss på nye utfordringer, og fått nye kunder med samfunnsnyttige prosjekter. Det tar vi med oss inn i 2024. I tillegg får vi to (!!) nye teamedlemmer på nyåret, som vi gleder oss til å vise frem.

Vi vil rette en megastor takk til alle som har vist oss tillit gjennom året som har gått - vi lover å forvalte den godt. Dere vet hvem dere er (ingen nevnt ingen glemt).

Så - en riktig god jul til alle våre kunder, samarbeidspartnere, venner og familie. Takk for at dere heier og utfordrer oss. Måtte julen bli fin og fredfull.

Juulehilsen fra Netspire-jentene

PS: Jul med dobbel “u” er ikke en skrivefeil. Det er bare et halvveis forsøk på et morsomt ordspill, som skal gjøre det enda tydeligere at vi har fokus på UU, eller Universell utforming.